Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Tattoo σχέδια - Tattoo μαλλιών

Την τελευταία φορά που θεώρησα ότι τα είδα όλα στο section των… beauty ανακαλύψεων ήταν τo tattoo μανίκι και τότε είπα ότι μετά από αυτό τίποτα δεν μπορεί να με εκπλήξει περισσότερο σε ό,τι έχει να κάνει με tattoο!
΄Επρεπε να γίνει το fashion week της Νέας Υόρκης για να  διαψεύσω τον εαυτό μου! Άκου και αυτό, λοιπόν: υπάρχει και tattoo… μαλλιών! Στο show του οίκου Betsey Johnson για την σεζόν Φθινόπωρο- Χειμώνας 2012 δεν ήταν τα ρούχα που έκλεψαν τις εντυπώσεις αλλά τα μαλλιά!
Όπως βλέπεις και στην φωτογραφία, το συγκεκριμένο look θέλει ένα σχέδιο δαντέλας να στολίζει τα μαλλιά του μοντέλου. Φυσικά και δεν είναι μόνιμο και φυσικά δεν έχει γίνει με μελάνι αλλά με μαύρο spray. Κι όσο πολύπλοκο μπορεί να δείχνει τόσο απλό είναι στην πραγματικότητα.
Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα καλούπι σε σχήμα δαντέλας το οποίο έχει περαστεί στο κεφάλι του μοντέλου και από πάνω τοπικά ο hair stylist έχει ψεκάσει με spray.
Αν σου αρέσει αυτό το look και δεν θέλεις να το κάνεις με spray (δεν το συνιστώ. Είναι πολύ τολμηρό εκτός αν είσαι διάσημο fashion icon!) μπορείς απλώς να αγοράσεις μια κορδέλα σε σχήμα δαντέλας την οποία μπορείς να βρεις τώρα σχεδόν σε όλα τα καταστήματα αξεσουάρ .
Κι ένα bonus tip: Φρόντισε η κορδέλα που θα  επιλέξεις να κάνει αντίθεση με το χρώμα των μαλλιών σου. Αν είναι μαύρα επίλεξε μια κρεμ, αν είναι ξανθά μια μαύρη. Λοιπόν, τι λες; Θα το δοκιμάσεις;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...