Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Feng Shui & Τατουάζ

Το έχετε αποφασίσει καιρό τώρα, το σημείο σας προβληματίζει και αμφιταλαντεύεστε λίγο με το θέμα. Όταν είστε στα κάτω σας σκέφτεστε ένα δράκο να σας ανεβάσει, όταν είστε ερωτευμένοι σας φαίνεται καλύτερο ένα κόκκινο τριαντάφυλλο, όταν νιώθετε στριμωγμένοι θέλετε μια πεταλούδα για να σας μεταμορφώσει και να σας δώσει τα φτερά της.
Τελικά, πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να επιλέξετε κάτι που στην παρούσα φάση σάς φαίνεται ιδανικό αλλά σε μια άλλη περίοδο της ζωής σας ίσως να μην ξέρετε πώς να απαλλαγείτε από αυτό. Φανταστείτε να γράψετε το όνομα του αγαπημένου σας προσώπου και να χωρίσετε λίγο καιρό αργότερα! Θα αναγκαστείτε να αναζητάτε ταίρι με το ίδιο όνομα. Μήπως πριν σημαδέψετε για πάντα το κορμί σας να το ξανασκεφτείτε; Εντάξει, μπορεί να μην είναι για πάντα, αλλά ένα τατουάζ θα σας συντροφεύει χρόνια, γι’ αυτό θα πρέπει να το επιλέξετε με μεγάλη προσοχή. Πέρα όμως από τις συναισθηματικές μεταπτώσεις, υπάρχει και κάτι άλλο πολύ σημαντικό που πρέπει να προσέξετε: ποιο τατουάζ πραγματικά σας ταιριάζει και ποιο σύμβολο μπορεί να φέρει τύχη και αρμονία στη ζωή σας. Υπάρχουν σύμβολα που πρέπει να αποφύγετε, γιατί ίσως να μη σας ταιριάζουν και να σας φέρουν κακοτυχία. Βρείτε σε ποιο ζώδιο ανήκετε με βάση τη χρονιά που γεννηθήκατε και επιλέξτε ένα τατουάζ που θα σας φέρει τύχη.
  • Αν έχετε γεννηθεί τη χρονιά του ποντικού, σας ταιριάζει ένας δράκος, πιθηκάκια, παγώνια, πετεινοί και όλα τα πουλιά. Αποφύγετε άλογα, τον Πήγασο, λύκους, φλόγες και γήινα σύμβολα.
  • Αν έχετε γεννηθεί τη χρονιά του βοδιού, σας φέρνουν τύχη οι πετεινοί, τα παγώνια, όλα τα πουλιά και τα φίδια. Δεν σας φέρνουν όμως τύχη οι λαγοί, οι τίγρεις και τα πούμα, ενώ πρέπει να αποφύγετε τα σύμβολα του ξύλου και τα λουλούδια.
  • Αν έχετε γεννηθεί τη χρονιά της τίγρης, σας ταιριάζουν σκυλιά, λύκοι, άλογα και ο Πήγασος, ενώ ατυχία θα σας φέρουν τα πιθηκάκια, οι κότες, όλα τα πουλιά και τα μεταλλικά σύμβολα (π.χ. σπαθιά).
  • Αν έχετε γεννηθεί τη χρονιά του λαγού, σας φέρνουν τύχη στις σχέσεις οι σκύλοι και οι λύκοι, ενώ τύχη γενικά σας φέρνουν όλα τα λουλούδια, όπως το τετράφυλλο «τριφύλλι». Ατυχία θα σας φέρουν τα κοκόρια, όλα τα πουλιά, οι δράκοι, οι φλόγες και ο ήλιος.
  • Αν έχετε γεννηθεί τη χρονιά του δράκου, μην επιλέξετε τατουάζ με δράκο, γιατί δράκος με δράκο μάχεται. Προτιμήστε έναν πίθηκο ή έναν πετεινό, φλόγες και πύρινα θέματα όπως ο ήλιος. Αποφύγετε σκυλιά, λύκους και κουνελάκια.
  • Αν έχετε γεννηθεί τη χρονιά του φιδιού, τύχη σας φέρνουν όλα τα πουλιά, κυρίως ο φοίνικας και το παγώνι. Τύχη στα αισθηματικά μπορούν να σας φέρουν τα πιθηκάκια και τα μεταλλικά σύμβολα. Αποφύγετε κύματα, κεραυνούς και σύμβολα του νερού.
  • Αν έχετε γεννηθεί τη χρονιά του αλόγου, σας ταιριάζουν όλα τα λουλούδια, όπως τριαντάφυλλα ή το τετράφυλλο της τύχης, σκύλοι και λύκοι, ενώ τίγρεις και πούμα θα αυξήσουν τη δύναμή σας. Αποφύγετε τα υδάτινα σύμβολα, τους κεραυνούς και τα κύματα.
  • Αν έχετε γεννηθεί τη χρονιά του προβάτου, ένας Πήγασος ή ένα άλογο θα σας φέρει τύχη στον έρωτα, ενώ ένα κουνελάκι θα σας φέρει γενικά ευκαιρίες. Επίσης, σας ταιριάζουν φλόγες και πύρινα σύμβολα. Αποφύγετε μεταλλικά σύμβολα, όπως τα σπαθιά, καθώς και τα φίδια.
  • Αν είστε γεννημένοι τη χρονιά του πιθήκου, τύχη μπορεί να σας φέρουν τα φίδια, οι δράκοι και όλα τα υδάτινα σύμβολα. Θα πρέπει να αποφύγετε τίγρεις, πούμα και γατούλες, γιατί αυτός ο συνδυασμός μπορεί να σας προκαλέσει ατυχήματα. Ακόμα, αποφύγετε ήλιους και φωτιές.
  • Αν είστε γεννημένοι τη χρονιά του πετεινού, ένας δράκος θα προσελκύσει ερωτικό σύντροφο και άφθονους φίλους, ενώ σας ταιριάζουν και τα φίδια. Αποφύγετε κουνελάκια, άλογα και λύκους όπως και τα σύμβολα της φωτιάς.
  • Αν είστε γεννημένοι τη χρονιά του σκύλου, ένα λαγουδάκι θα σας φέρει τύχη στον έρωτα. Σύμβολα που επίσης ταιριάζουν στους σκύλους είναι ο Πήγασος, τα άλογα, οι τίγρεις και τα πούμα. Ακόμα, θετικά για σας είναι ιδεογράμματα που έχουν σχέση με το στοιχείο της φωτιάς και οι φλόγες. Ένας δράκος θα σας φέρει προβλήματα και δυσκολίες, ενώ πρέπει να αποφύγετε σύμβολα μετάλλου όπως τα σπαθιά.
  • Αν είστε γεννημένοι τη χρονιά του χοίρου, σας ταιριάζουν λαγουδάκια για φιλίες και ενίσχυση καριέρας, τίγρεις και γατούλες για τύχη στα ερωτικά, ενώ θετικά είναι και τα μεταλλικά σύμβολα. Θα πρέπει να αποφύγετε τα φίδια και όλα τα γήινα σύμβολα.
Υπάρχουν σύμβολα που πρέπει να αποφύγετε, γιατί ίσως να μη σας ταιριάζουν και να σας φέρουν κακοτυχία. Βρείτε σε ποιο ζώδιο ανήκετε με βάση τη χρονιά που γεννηθήκατε και επιλέξτε ένα τατουάζ που θα σας φέρει τύχη.
Ανεξάρτητα από το ζώδιο στο οποίο ανήκετε, μπορείτε να επιλέξετε ουδέτερα σύμβολα σε κινέζικα ιδεογράμματα, όπως είναι το σύμβολο της ουράνιας τύχης, που μπορεί να σας φέρει αναπάντεχα χρήματα, ή το σύμβολο της διπλής ευτυχίας, που θα φέρει θετικά αποτελέσματα στον τομέα των σχέσεων. Επίσης, ευοίωνα σύμβολα είναι οι άγγελοι και οι νεράιδες.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...